STRONA GŁÓWNAMAPA SERWISU
DERMNEWS
O FIRMIE
KONTAKT
 
C12-15 ALKYL BENZOATE
C12-15 ALKYL BENZOATE | | | 68411-27-8 | 270-112-4 | Kwas benzoesowy, C12-15-estry alkilowe | (INCI)| - Substancja o właściwościach konserwujących, zmiękczających, nawilżających i wygładzających. Nadaje skórze miękkość, elastyczność i gładkość.
C12-15 ALKYL BENZOATE nie jest szkodliwy.
POWRÓT
 
Akademi Zdrowia i Urody
© 2006 DERM-SERVICE POLOGNE  Created by Netventure